RIB-båttur (med guide)

Utforsk kystlinjen gjennom et adrenalinfylt eventyr ved å være passasjer i en RIB-båt. Med en maksimalfart på 55 knop (102 km/t) er RIB-båten en rask og morsom måte å se Lofotens kystlinje på.

Spa og velvære

Spa Lofoten

Skjem bort deg selv med en naturlig og pleiende blanding av lokale tradisjoner og moderne luksus. Hvil deg og lad batteriene med noen avslappende timer i Nusfjords tradisjonelle vedfyrte badestamp og badstue.

SUP-brett (med guide)

Gi balansen og kjernemuskulaturen en utfordring mens du utforsker kystlinjen rundt Nusfjord og stranden i Flakstad. SUP-brett (Stand-up Paddle Boarding) er en flott aktivitet som passer alle aldre og atletiske evner. Ta en instruksjonstime med våre erfarne instruktører, eller lei et brett for en privat tur på det arktiske havet.

Kajakk (med guide)

Utforsk den vakre Lofoten-kysten fra ulike vinkler og bli med oss en hel dag fylt med fantastisk utsikt og spennende opplevelser på vannet. Cruise rundt Nusfjord eller padle gjennom det asurblå vannet ved Flakstad strand. Sammen med en erfaren guide lærer du om lokal natur, ser lokale dyr i sitt naturlige habitat mens du lar blikket vandre langs Lofotens imponerende fjelltopper.

Surfing med guide

Bli med oss på en surfetime og lær deg å ri på bølgene ved Skagsanden strand, bare noen minutter fra Nusfjord Arctic Resort. Langs Lofotens kyst finner du noen av de vakreste surfestedene i verden med utrolig hvite sandstrender. Det er vanskelig å tro at du befinner deg innenfor polarsirkelen!

Fotografi Lofoten

Lofoten byr på noen av de villeste og vakreste områdene i verden hvor det er gode muligheter for å ta ditt neste favorittbilde. Alle kriker og kroker av øyene legger til rette for unike fotomuligheter. Likevel tilbyr vi vår ekspertise og guider deg gjennom den arktiske jungelen av muligheter med hovedfokus på to forskjellige typer fotografi: Nordlyset og en «beste av det beste» fototur.

Fotturer Lofoten

Fotturer Lofoten

Nusfjord er det perfekte utgangspunktet for å utforske det arktiske landskapet til fots. Enten du ser for deg en rolig spasertur langs den pittoreske kysten eller et mer utfordrende eventyr til de majestetiske fjelltoppene, har vi noe å tilby. Uansett hvilken tur du velger, kommer du til å sitte igjen med minneverdige opplevelser fra det unike landskapet i Lofoten – fra flora til fauna, fra hav til fjell.

Båtutleie Lofoten

Dra ut på havet i en av våre fine leiebåter, og nyt en dag med opplevelser og utforsking av vannet rundt Nusfjord. Havet er ditt hele dagen, og det er utrolig mange ting å se mens du manøvrerer deg gjennom de skummende bølgene. Ta med fiskeutstyr og fisk etter torsk og makrell, eller se om du får øye på kongeørnen som svever over fjellklippene. Været kan være røft, og vi kan også utstyre deg med varmedrakt om nødvendig.

Fisketur med guide

Mens du sveiver inn noen av de beste fiskene det er mulig å få i Norge, får du også oppleve en ekte fisker i sitt rette element. Våre erfarne guider deler med glede sine beste tips og forteller historier fra livet i landsbyen før i tiden.