Lag ditt eget kunstverk

Aktiviteter – norsk

Bli med oss ​​på en inspirerende reise som gjenspeiler den maritime arven i Nusfjord, der kunsten lino-skjæring en gang prydet sidene til fiskekasser som var bestemt til fjerne kyster. Mens du utforsker dette eldgamle håndverket, la kreativiteten blomstre mens du nyter et glass vin eller to.

Sett deg ved arbeidsbordet vårt, omgitt av ekkoene fra en svunnen tid, hvor fiskekasser ble klargjort i vårt eget pakkehus. Her, midt i duften av havet og historiens hvisking, vil vår dyktige instruktør guide deg gjennom hvert trinn i lino-kutteprosessen.

Fra å designe mønsteret ditt til å skjære det ut og skrive det ut på papir, vil du fordype deg i teknikker som minner om de som en gang ble brukt til å merke innholdet og destinasjonene til fiskekasser. Bli overrasket over dine egne kreative evner mens du kanaliserer ånden fra Nusfjords historie.

Som en spesiell gave til deg selv vil du ta med deg det ferdige kunstverket ditt – et håndgripelig stykke historie og et unikt minne fra tiden din i Nusfjord. Laget med kjærlighet og omsorg av dine egne hender, bærer kreasjonen din i linoskjæring essensen av en tradisjon som har formet dette kystsamfunnet i generasjoner.

 

 

Aktiviteter – norsk

Spørsmål om denne aktiviteten?

Send oss en e-post til post@nusfjord.no

Se andre aktiviteter