Våre ledige stillinger

Nusfjord Arctic Resort er en unik og spennende destinasjon i hjertet av vakre Lofoten. Som en del av vårt team, vil du få muligheten til å jobbe i en helt unik setting, omgitt av vakker natur og kulturhistorie. Du vil også få sjansen til å møte mennesker fra hele verden og hjelpe dem med å skape minner som vil vare livet ut.

Food & Beverage Manager
Vi søker etter en erfaren, lidenskapelig og kreativ Food & Beverage Manager til å bli med i vårt dedikerte team i Nusfjord Arctic Resort. Bli med oss på reisen for å løfte våre serveringssteder til nye høyder og skape uforglemmelige opplevelser for våre gjester i vårt sjarmerende fiskevær, Nusfjord.
Åpen søknad
Vi er alltid på utkikk etter talentfulle og motiverte personer til å bli med i teamet vårt og hjelpe oss med å yte eksepsjonell service og uforglemmelige opplevelser til våre gjester i Nusfjord.
Sommerjobb i Nusfjord
Om sommeren strømmer turistene til Lofoten, og i særdeleshet til vakre Nusfjord med Nusfjord Arctic Resort. Vi trenger da hjelp fra flere glade og serviceinnstilte medarbeidere til å ta vare på våre gjester.

Har du spørsmål om en av jobbene?

Ta gjerne kontakt med oss på post@nusfjord.no