Våre ledige stillinger

Nusfjord Arctic Resort er en unik og spennende destinasjon i hjertet av vakre Lofoten. Som en del av vårt team, vil du få muligheten til å jobbe i en helt unik setting, omgitt av vakker natur og kulturhistorie. Du vil også få sjansen til å møte mennesker fra hele verden og hjelpe dem med å skape minner som vil vare livet ut.

Food & Beverage Manager
Vi søker nå etter en erfaren Food & Beverage Manager som kan ta ledelsen og sikre standarden for våre serveringssteder i årene som kommer. Vi ser etter deg med omfattende faglig kompetanse innen mat og drikke, utmerket kommunikasjonsevne, og en nær tilknytning til operasjonell drift.
Åpen søknad
Vi er alltid på utkikk etter talentfulle og motiverte personer til å bli med i teamet vårt og hjelpe oss med å yte eksepsjonell service og uforglemmelige opplevelser til våre gjester i Nusfjord.
Sommerjobb i Nusfjord
Om sommeren strømmer turistene til Lofoten, og i særdeleshet til vakre Nusfjord med Nusfjord Arctic Resort. Vi trenger da hjelp fra flere glade og serviceinnstilte medarbeidere til å ta vare på våre gjester.

Har du spørsmål om en av jobbene?

Ta gjerne kontakt med oss på post@nusfjord.no