Fisketur Lofoten

Aktiviteter – norsk

Lofoten er kjent over hele verden for sine lange fisketradisjoner, en tradisjon som går tilbake i århundrer. Faktisk kan historien spores tilbake til vikingtiden, da tørrfisk ble Norges største eksportvare. Om vinteren er kvaliteten og mangfoldet på sitt beste, men fiske er en aktivitet som pågår året rundt. Her kan du fange ulike arter som torsk, sei, rødfisk, uer, sild, mort, flyndre, kveite, laks og krabbe.

Bli med oss om bord i vår tradisjonelle fiskebåt, Elltor, og opplev en ekte fisketur sammen med vår erfarne lokale kaptein, som selv har vært fisker. Han deler av sin kunnskap og forteller spennende historier fra gamle dager i fiskeværet.

I tillegg til selve fisketuren, får du en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene. Kanskje får du øye på den majestetiske havørnen som svever rundt båten etter mat. Det er til og med en sjanse for å få et glimt av hval.

Å fange din egen fisk er en ubeskrivelig følelse og gir deg et skikkelig lofot-minne. Etter turen fileterer kapteinene fisken, og du kan få med deg litt fersk fisk hjem eller få den levert til kjøkkenet som steller i stand en deilig hovedrett med din «selvfiskede fisk» på Karoline Restaurant.

Bestill nå, og bli med på en uforglemmelig fisketur rundt om i de vakre omgivelsene i Lofoten!

Spørsmål om denne aktiviteten?

Send oss en e-post til post@nusfjord.no

Se andre aktiviteter