Velkommen ombord på «Fuglø»

Aktiviteter – norsk

Stig om bord på «Fuglø», et stolt symbol på maritim arv. Bygget i 1877 som «Anna Marie» på Tysnes i Sunnhordaland, har denne majestetiske båten en historie som strekker seg tilbake i tid!

En reise gjennom tid:
«Fuglø» begynte sin karriere som jakt, med opprinnelig seilrigg. Gjennom årenes løp fikk hun en ny identitet som galeas, med to stolte master som svinget i takt med havets luner. Det var ikke før på 1920-tallet at den første motoren ble installert, og «Fuglø» kunne utforske både vind og bølger på en ny måte.

Et kapittel av kutterens æra:
Mot slutten av 1950-tallet gjennomgikk «Fuglø» en omfattende ombygging, og ble transformert til en kutter. Denne endringen utvidet ikke bare hennes repertoar, men sikret også at «Fuglø» kunne fortsette sin ferd gjennom historien som et ikon av maritime prestasjoner.

Vår arv, din opplevelse:
Som en flytende kulturskatt, er «Fuglø» en portal tilbake i tid, en mulighet til å leve og puste maritim historie. La vårt erfarne mannskap guide deg gjennom hennes historie mens vi seiler gjennom de samme farvannene som hun har utforsket i over et århundre.

Ta del i historien:
Reserver din plass ombord på «Fuglø» i dag, og bli en del av denne unike reisen gjennom tid og rom. Gjør deg klar til å bli fortryllet av historiens vingeslag, og la «Fuglø» føre deg på en reise du sent vil glemme.

Med kapasitet til 12 gjester, er «Fuglø» det perfekte valget for alt fra familieutflukter til jubileumsfeiringer og bedriftsevents. Vi tar båten dit du vil, vi kan servere lunsj om bord, og har skjenkebevilling, slik at du kan nyte et glass under åpen himmel. Kontakt oss i dag for å planlegge din skreddersydde reise med «Fuglø». Bli med oss og opplev Lofoten slik du alltid har drømt om, og skap minner som vil vare livet ut.

For mer informasjon

Booking av pakke (NO)

Se andre aktiviteter

NO | English