Topp 5 ting å gjøre i Lofoten om vinteren

Topp 5 ting å gjøre i Lofoten om vinteren

Nusfjord Arctic Resort er omkranset av det arktiske havet og uberørte fjell, og eventyrene venter bokstavelig talt rett utenfor døren. Her er våre top tips for ting et uforglemmelig eventyr i Lofoten om vinteren.

1. Skreifiske

Skreifiske er en av de mest intense tingene du kan oppleve innen fisking i Nord-Norge. Skrei er en stor torsk som tar den lange turen om vinteren fra Barentshavet til den nordnorske kysten for å gyte. Disse sterke kjempene gir deg en fiskeopplevelse utenom det vanlig når du får dem på kroken. Se frem til å fange noen av de største fiskene i ditt liv når våre egne fiskere og kaptein tar deg med ut på vannet i en av våre lokale fiskebåter.

Book fisketur med Eltor her! 

2. Randonee

Gjør deg klar til en naturopplevelse helt utenom det vanlige. Randonee er en fjelltur på ski som byr på spektakulære naturopplevelser rundt Lofoten. Utforsk Lofotens vinterunderland på Randonee! La deg forføre av det spektakulære nordnorske landskapet mens du glir ned fjellsidene med utsikt over det iskalde Atlanterhavet.

3. Nordlyset om vinteren

Nordlyset er et magisk fenomen og naturens mest spektakulære lysshow. Norge er faktisk verdens beste sted å oppleve nordlyset. Mennesker fra alle verdenshjørner reiser til vinterkalde Norge for å oppleve dette lysfenomenet.

Har du lyst til å oppleve nordlyset? Book ribsafari under nordlyset her. 

4. Matopplevelser

Lofoten er godt kjent for sine utrolige ingredienser, med tørrfisk som et av høydepunktene. Kjøtt, ost og lokale grønnsaker er også i sesong om vinteren, og i Nusfjord kan du være med på alt fra innhøsting til å nyte retter perfeksjonert gjennom hundrevis av år på en av våre tre restauranter. 

5. Arktisk spa

Med dagens aktive livsstil og nattens jakt på nordlyset, anbefaler vi å legge inn et besøk i vårt arktiske spa. Synk ned i det pleiende kildevannet og lad batteriene med den fantastiske havutsikten. Den stjernespekkede himmelen utgjør taket over velværeopplevelsen din, og kanskje du til og med ser nordlyset dansende over deg.

Book din spa opplevelse her. 

6. RIB-safari

Klar for en adrenalinfylt opplevelse? Bli med på RIB-safari! Vår RIB er utstyrt med 450 HK og har en toppfart på 45 knop. På kort tid kan du se områdene Reine eller Ballstad, og komme inn i disse majestetiske landskapene fra havet.

RIB-safari kan bookes her