Sauna Rituale

Aktiviteter – norsk

Dette venter på deg:

Duftende badstue:
Trø inn i vår badstue der luften er delikat parfymert med aromatiske oljer, og skaper en rolig atmosfære som umiddelbart tar deg med til en tilstand av dyp avslapning.

Tang- og saltskrubb:
Vår dyktige terapeut vil skjemme deg bort med en fornyende skrubb, beriket med tang fra lokale kilder og salt fra den majestetiske Lofoten-regionen. Denne oppkvikkende behandlingen eksfolierer huden din, etterlater den silkemyk og revitalisert.

Forfriskende dusj:
Skyll deg under en forfriskende dusj og la vannet skylle bort eventuelle rester av skrubben.

Oppkvikkende dukkert:
Hopp ut i det oppfriskende krystallklare havet eller slapp av i vår badestamp. Enten du velger et oppkvikkende bad i det revitaliserende havet eller den beroligende varmen fra vår badestamp, vil du oppleve en herlig kontrast av sanseopplevelser.

Naturens serenade:
Mens du slapper av og nyter den naturlige omgivelsene, la den betagende skjønnheten i Nusfjord fascinere deg. Dykk deg ned i fjordens ro, de majestetiske fjellene og de forsiktige bølgene som slår mot land. Kjenn harmonien i naturen omslutte deg og forsterke den totale avslapningen av badstue ritualet ditt.

Vårt badstue ritual i Nusfjord tilbyr den perfekte kombinasjonen av avslapning, luksus og naturskjønnhet. Bli med oss på en opplevelse som vil etterlate deg forfrisket, fornyet og forbundet med skjønnheten i dette fantastiske kyst paradiset.

Spa – Norsk

Spørsmål?

Send oss en e-post til post@nusfjord.no

Se andre spabehandlinger

NO | English