Nusfjords Signatur Massasje

Aktiviteter – norsk

Opplev den ultimate avslapningen med vår eksklusive massasjetjeneste. Enten du foretrekker en dyp og stimulerende berøring eller en mild og beroligende følelse, står vår dyktige terapeut klare til å tilpasse behandlingen perfekt til din kropp. Vi bruker en kombinasjon av høykvalitetsoljer og varme steiner for å skape en skreddersydd behandling som passer perfekt til din kropps unike behov.

La deg forføre av den dype massasjen hvis du ønsker en revitaliserende opplevelse som målrettet jobber med musklene og løser opp spenninger fra dypet. Vår erfarne terapeut bruker teknikker med dyptrykk for å lindre stress og etterlate deg følelsen av fornyet energi og velvære.

For de som foretrekker en mildere tilnærming, tilbyr vår myke massasje en rolig og avslappende opplevelse. Ved hjelp av delikate strøk og en lettere berøring, jobber vår terapeut magisk for å fremme avslapning og fjerne bekymringene fra dagen.

Unn deg den ultimate, personlige massasjeopplevelsen i dag. Bestill din økt hos oss og la vår dyktige terapeut skjemme deg bort med den perfekte kombinasjonen av dyp eller myk massasje, oljer og varme steiner, for en enestående reise i avslapning og velvære.

Varighet: 60 minutter

Pris: 1800 kr

Spa – Norsk

Spørsmål?

Send oss en e-post til post@nusfjord.no

Se andre spabehandlinger