Oppdag våre nye overnattingssteder

Discover our new accommodations

Planlegger du å reise til Lofoten? Vi gleder oss til å lansere to nye overnattingssteder dette året, “The isolated fisherman” og “The house of Dahl”.

The isolated fisherman

Dette er en unik opplevelse kun 10 minutter med båt fra Nusfjord. Fra mai 2024 kan du bo i en privat hytte på Strømøya. Her får du et velutstyrt kjøkken, komfortabel stue med peis, moderne bad og en innbydende terrasse. Gjennom hvert vindu er en nydelig utsikt som tar pusten fra deg – et eventyr som vil utfordre sansene dine.

Et opphold her inkluderer RIB-tur tur/retur Nusfjord-Strømøya, champagne ved velkomst og en privat omvisning i hytta og området rundt. En velfylt minibar venter på deg med et utvalg av førsteklasses drinker og snacks. Kjøleskapet vil være fylt med frokost, lunsj og middag tilberedt fra vårt kjøkken. Det er også bålpanne utendørs.

Kapasitet: Overnatting 4 personer, arrangementer 50 personer. Avhengig av været og sesong.

Vi ønsker gjester velkommen fra mai 2024. Pris fra 12.000,- per natt, minimum 2 netter. Mer informasjon og booking her.

The house of Dahl

Vi gleder oss til å ønske velkommen til vårt mest eksklusive overnattingsalternativ, Væreierboligen. Den ble bygget i 1926 og var boligen til Hans Dahl, den nest siste væreieren. Med et ønske om å bevare autentisiteten har vi gjennomført en omfattende restaurering av huset, med elegant design og flotte detaljer. Dette vil være ditt private tilfluktssted. Huset har fem elegante soverom, hvert med eget bad, en forseggjort spisestue, en komfortabel stue, et inspirerende bibliotek, en sjarmerende balkong og et dedikert uteområde.

Et opphold her inkluderer transport tur/retur Leknes flyplass, fri tilgang til spa avdeling, guidet tur i området, champagne ved velkomst og en stor og velfylt minibar. Vi vil tilby servering i huset med egen kokk og servitør.

Kapasitet: Overnatting opptil 10 personer.

Vi ønsker gjester velkommen fra juni 2024. Pris fra 18.000,- per natt. Mer informasjon og booking her.

Oppdag våre nye overnattingssteder