Historien om Landhandelen
Someday Creative_Nusfjord_sept23-140-2

På brygga finner du den gamle landhandelen med mye historie og sjarm. Ta turen innom for å se minner fra de travle dagene som butikk og postkontor, eller for et lett måltid eller snack i Landhandleriet Kafé.

Det er mye historie å oppleve i Nusfjord og blant annet på Landhandelen. Tidligere var landhandleriet kontoret til selveste væreieren, Mr. Dahl. Den gamle landhandelen ble etablert allerede i 1907 og har beholdt sitt originale interiør, slik at du blir tatt med tilbake i tid når du går inn. Her finner du minner og unike detaljer fra de travle dagene det var butikk og postkontor for de lokale innbyggerne. Kassen, skilt og mye mer står der fortsatt i dag og gjør det til den unike historiske perlen det er.

I dag kan du handle lokale produkter, alt fra pølser og tørrfisk, til såper og andre lokalproduserte varer. Du finner også fredlige og rolige Landhandleriet Kafé her. Kafeen ligger rett ovenfor vannkanten og tilbyr fantastisk utsikt over fjellene og havnen. Nyt en rolig stund og noe godt å spise. Her serveres kaffe, påsmurt og deilig fersk bakst som vafler, kanelboller og kaker. De er også kjent for sin tradisjonelle fiskesuppe. Et perfekt stopp før eller etter en tur i naturen eller andre aktiviteter i området. 

Landhandleriet er åpent hver dag fra kl. 10 til 17. Lokalet kan også reserveres for private arrangementer og måltider.