Firmatur til Lofoten
Someday Creative_Nusfjord_sept23-280

Planlegger dere en firmatur? For eksempel en intim workshop, et teambuilding-arrangement eller en større konferanse, vi har kapasiteten til å tilpasse oss deres behov så firmaturen blir komplett!

Vi tilbyr konferansefasiliteter, overnatting, førsteklasses mat og service i fantastiske omgivelser, dette blir turen de ansatte aldri vil glemme.

Vårt møterom kan tilpasses ulike oppsett for å passe deres firmatur. Enten dere ønsker et klassisk kinooppsett, gruppeoppsett eller styremøteoppsett, sørger vi for at møterommet tilfredsstiller deres krav og skaper en behagelig arbeidsatmosfære. Med plass til opptil 70 personer i vårt velutstyrte konferanselokale, er det god plass til alle ansatte.

Vi tilpasser konferansen etter deres ønsker og behov og vår dedikerte stab tar seg av alle detaljer, inkludert matservering, pauser og eventuelle spesielle forespørsler, slik at dere kan fokusere på teambuilding og hygge.

Etter en produktiv dag med møter og presentasjoner, kan de ansatte nyte vår vakre beliggenhet og de fantastiske omgivelsene. Vi har et bredt spekter av spennende aktiviteter og fasiliteter som er skreddersydd for å styrke teamet, fremme samarbeid, og skape uforglemmelige øyeblikk. Uansett om dere ønsker å kickstarte et nytt prosjekt, bygge relasjoner, eller motivere teamet, så har vi alt dere trenger for å skape en vellykket opplevelse.

Vi tilbyr en rekke aktiviteter som passer for alle nivåer og interesser. Våre erfarne instruktører vil veilede og inspirere de ansatte gjennom utfordrende oppgaver og morsomme aktiviteter. Kanskje en fiskekonkurranse på våre fiskeskøyter, tautrekking i havnen, eller tørrfiskkasting?

Med overnattingskapasitet for opptil 60 personer på Nusfjord Arctic Resort, og vår restaurant, Karoline, som kan ta imot opptil 100 gjester, har vi alt dere trenger for en vellykket firmatur. Trenger dere ekstra overnattingsplasser, tilbyr vi også 50 sengeplasser i Lofoten Cottages, kun en kort 5-minutters spasertur unna.

Ta kontakt med oss idag så hjelper vi dere med deres neste firmatur!