Amazing hotels: Life beyond the lobby
AH5_Nusfjord_-244 copy

Vinteren 2023 hadde vi gleden av å få besøk fra BBC i Nusfjord. Deres formål med besøket var å filme til tv-serien «Amazing hotels: Life beyond the lobby», hvor Nusfjord Arctic Resort er med i den nyeste sesongen, nemlig sesong 5.

Under filmingen fikk de muligheten til å oppleve ekte norsk vinter og delta i driften av et historisk rorbuhotell og alle oppgavene som følger med.

De var blant annet med på snøbrøyting, fisketur på sjøen for å fiske til kjøkkenet, samt vedlikehold og rengjøring på og rundt vårt omfattende hotellområde som består av mer enn 70 bygninger. Programmet, ledet av Monica Galetti og Rob Rinder, er noe vi virkelig er stolte av!

Akkurat nå er episoden eksklusivt tilgjengelig for det britiske publikumet. Men grunnet den bemerkelsesverdige suksessen til de tidligere sesongene, som har fengslet publikum i mer enn 150 land, har vi stor tro på at episoden snart vil overskride grenser. Så følg med, vi håper det ikke vil ta lang tid før du også kan nyte den nye sesongen av Amazing Hotels – livet utenfor lobbyen.