Aktiv ferie i Lofoten – vår og sommertips
CharlesPost-06821

Frister det med en aktiv ferie i vakker natur? Vår og sommeren er en flott tid for blant annet turer i fjellet, surfing og kajakk. Fra slutten av mai til midten av juli kan du nyte sola hele døgnet, perfekt for aktive dager!

Fjelltur

En fjelltur er nesten et must når du besøker Lofoten om vår og sommeren. Fjellene er lett tilgjengelige og det finnes flere turer du kan gå. Vi tilbyr guidede turer hvor vår erfarne guide tar deg med på en uforglemmelig tur blant de storslåtte fjellene i Nusfjord. Med vakkert landskap og fantastisk utsikt er en fjelltur den optimale måten å oppleve Lofotfjellene på. Husk solide fjellsko og vindjakke.

Kajakk

Å padle kajakk er en fantastisk aktivitet hvor du får følelsen av å være i takt med naturen. Med midnattssolen kan du padle stort sett hele døgnet. Opplev fjell, fugler og sjødyr fra kajakken mens du glir gjennom vannet. Du trenger ingen erfaring og kan låne alt du trenger av utstyr. Vi har guidede kajakkturer hvor du får oppleve avsidesliggende bukter og små bortgjemte strender.

Fisketur

Lofoten er kjent over hele verden for sine lange fisketradisjoner. Bli med oss om bord i vår tradisjonelle fiskebåt, Elltor, og opplev en ekte fisketur sammen med vår erfarne lokale kaptein, som selv har vært fisker. Kanskje får du øye på den majestetiske havørnen som svever rundt båten etter mat. Å fange din egen fisk er en ubeskrivelig følelse og gir deg et skikkelig lofot-minne.

Surfing

Det å surfe i Lofoten er en opplevelse, enten du er nybegynner eller en erfaren surfer. Opplev mestringen av å fange en bølge på havet omkranset med fjell og vakker natur. Du kan surfe hele året rundt og det er flere strender å surfe på, men de største bølgene er fra våren til høsten. Dette gjør sommeren perfekt for nybegynnere da bølgene ikke er like store og kraftige, og det er varmere i vannet.

SUP brett

Stand Up Paddleboarding, eller SUP, er en fantastisk aktivitet som lar deg cruise på vannet og fordype deg i naturen. Enten du er en erfaren padler eller nybegynner, har vi det perfekte brettet for deg. Våre erfarne instruktører vil gi grundig opplæring og veiledning før du legger ut på eventyret ditt.

Les mer og book våre aktiviteter her.