Topp 5 ting å gjøre i Lofoten om vinteren
Topp 5 ting å gjøre i Lofoten om vinteren

1. Skreifiske

Skreifiske er en av de mest intense tingene du kan oppleve innen fisking i Nord-Norge. Skrei er en stor torsk som tar den lange turen om vinteren fra Barentshavet til den nordnorske kysten for å gyte. Disse sterke kjempene gir deg en fiskeopplevelse utenom det vanlig når du får dem på kroken. Se frem til å fange noen av de største fiskene i ditt liv når våre egne fiskere og kaptein Jan Martin tar deg med ut på vannet i en av våre lokale fiskebåter.

 

2. Randonee

Magisk randonee. Gjør deg klar til en naturopplevelse helt utenom det vanlige. Randonee er en fjelltur på ski som byr på spektakulære naturopplevelser rundt Lofoten

 

3. Nordlyset om vinteren

Nordlyset er et magisk fenomen og naturens mest spetakulære lysshow. Norge er faktisk verdens beste sted å oppleve nordlyset. Mennesker fra alle verdenshjørner reiser til vinterkalde Norge for å oppleve dette lysfenomenet.

 

4. Mat

Lofoten er godt kjent for sine utrolige ingredienser, med tørrfisk som et av høydepunktene. Kjøtt, ost og lokale grønnsaker er også i sesong om vinteren, og i Nusfjord kan du være med på alt fra innhøsting til å nyte retter perfeksjonert gjennom hundrevis av år på en av våre tre restauranter.

 

5. Spa

Med dagens aktive livstil og nattens jakt på nordlyset, bør man legge inn et besøk i det arktiske spaet på resorten nesten hver dag. Lad opp batteriene igjen i badstuen, og nyt det dansende nordlyset i det vedfyrte boblebadet mens de spisse fjelltoppene rundt deg pakker deg inn i et arktisk, avslappende teppe.


Ønsker du å vite mer om hva du kan gjøre i Lofoten?

Ta kontakt med oss >