Klar for en aktiv ferie i Lofoten?
ferie i lofoten

Ferie i Lofoten

Lofoten er det perfekte reisemålet for eventyrlystne mennesker som elsker å være ute. Omgitt av det nordlige havet og uberørte fjellbakgrunner, venter eventyrene bokstavelig talt rett utenfor dørstokken på Nusfjord Arctic Resort. Velg fra et bredt utvalg av spennende utendørsaktiviteter som passer enkeltpersoner, familier og grupper, inkludert fisketurer, arktisk surfing, fjellklatring eller roligere alternativer nærmere feriestedet.

Tangplukking

Våren er den beste tiden for tangplukking; selv om den er tilgjengelig hele året. Tang er den mest næringsrike planten i verden! Det er bærekraftig og en sunn matkilde. Takket være de kraftige tidevannsstrømmene i Lofoten er det rikelig med tang her. Sørg for at tangen fortsatt er festet til underlaget; du bør ikke spise den hvis den flyter rundt.

 

Kajakkpadling

Utforsk den vakre Lofoten-kysten i kajakk. Den beste utsikten i Lofoten er ikke bare fra fjelltoppene, men også fra havet! Dette er den perfekte aktiviteten for hele familien. Padle gjennom det klare asurblå vannet og finn steder der ingen bil kan kjøre deg.  Opplev Lofoten på en ny og unik måte! Og hvis du er heldig, kan du se dyr som sel, kongeørn, kaniner, lundefugler eller til og med hvaler.

For å leie kajakk hos oss må du ha våtkort. 

SUP – Stand Up Paddle

SUP er en morsom aktivitet hvor du får testet ut balansen din samtidig som du får deg en god treningsøkt for kjernemusklene.  Padle rundt i Nusfjord og utforsk kysten! 

 
Surfing

Bli med oss ​​på en surfetime og mester å ri på bølgene på Flakstad strand, som ligger bare noen minutter unna Nusfjord Arctic Resort. Kurset vil dekke grunnleggende surfeferdigheter med praktisk trening av en erfaren instruktør.

Langs Lofotkysten finner du noen av de vakreste surfestedene i verden med utrolige hvite sandstrender. Et annet populært surfested er Unstad, som ligger kun 50 minutter fra Nusfjord.

 

Fisketur

I generasjoner har fiskerinæringen vært i sentrum av Nusfjords kulturelle og økonomiske ryggrad. Havet rundt kysten av Nusfjord byr på noen av de beste fiskeforholdene i Norge. Her kan du rulle inn torsk, sei, steinbit eller kveite. Våre erfarne guider viser deg gjerne tauene og forteller deg historiene deres fra tidligere tider i landsbyen.

 

Lei en båt

Vil du leie båt og utforske Lofoten fra sjøen? Vi har Kværnø aluminiumsbåter med plass til opptil 6 personer til leie for fiske eller sightseeing. Dra ut på havet og nyt en dag med opplevelser og utforsking av områdene rundt Nusfjord.

 

RIB-tur

Utforsk kystlinjen i det adrenalinfylte eventyret med å være passasjer i en RIB-båt. RIB er en rask og morsom måte å se Lofotens kystlinje. Fordi ribbåten ikke går så dypt ned i vannet, er det lettere å komme nærmere skjulte perler langs land. Spenn deg fast og nyt turen med en makshastighet på 45 knop.

 

Vandring

Nusfjord er det perfekte utgangspunktet for å utforske det arktiske landskapet til fots. Enten du er klar for en rolig spasertur langs den pittoreske kysten eller et mer utfordrende eventyr til de fantastiske toppene. La hele familien oppleve gleden av å vandre til toppen av noen av Lofotens vakreste fjelltopper.

Se turforslag med utgangspunkt fra Nusfjord her.