Yogaweekend i Lofoten
HØYE FJELL - LAVE SKULDRE

Gode opplevelser sitter i kropp og sinn lenge. Unn deg selv en uforglemmelig høstopplevelse med høye fjell og lave skuldre og reserver din yogaweekend i Lofoten nå!

Helgen inkluderer overnatting i flott rorbu med frokost, lunsj og deilig 3-retters middag i unike og tradisjonelle omgivelser i et av Norges best bevarte fiskevær. Anette fra House of Movement er din inspirerende og dyktige instruktør gjennom helgen og yogatimene passer både for nybegynnere og de mer erfarne. Vi gjør velgjørende økter med rolig yoga, opplever naturen, nyter deilig mat og besøker spaavdelingen. Og er vi heldige, melder nordlyset sin ankomst og vi får oppleve dens spektakulære danseforestilling på himmelen.

Å komme tett på naturen gir rom for ro og hvilepuls. Bevegelse er medisin for sjelen og styrker både kropp og sinn. I kombinasjon er dette oppskriften på et magisk avbrekk i hverdagen for å lade opp batteriene både fysisk og mentalt.
Dato:

6 – 9. oktober 2022

 

Pris inkluderer:

  • 3 netter i singelrom i rorbu, inkludert frokost
  • Velkomstpakke på rorbua
  • 5 yogaøkter fordelt på morgen og kveld med dyktig og inspirerende instruktør
  • Arktisk spa med badstue og utendørs badestamp
  • Velsmakende lunsj og 3-retters middag alle dager

Husk å ta med din egen yogamatte, varm genser og varme sokker til bruk under avslapning.

Totalpris for 1 person, overnatting i singelrom:

kr. 15 495 

Booker du din yogapakke før 17. august 2022 får du vår «Early Bird»- rabatt og sparer 3000,- Totalprisen blir da 13 995,-

 

Totalpris for par/vennepar, overnatting i dobbeltrom:

kr. 13 995,-  per pers («Early Bird»-pris: 12 495,-)

 

Slik kommer du deg hit: 

Anbefalt reiserute med fly er til Leknes flyplass. Dersom du ankommer samme dag som yoga weekend starter, vil du bli hentet på flyplassen og kjørt til Nusfjord. Det samme gjelder retur til flyplassen siste dagen.

Se andre måter å reise hit på her

 

YOGAWEEKEND I LOFOTEN