Fotoworkshop i Lofoten

Bli med fotograf Even Tryggstrand på en fotoworkshop i fantastiske Lofoten og bo i flotte rorbuer på Nusfjord Arctic Resort.

Workshopen ledes av Even Tryggstrand, en anerkjent fotograf som har brukt mange år på å fange Lofotens skjønnhet. Han vil veilede deltakerne gjennom en rekke teknikker, fra å mestre kamerainnstillingene til å forstå hvordan man fanger det unike lyset i Arktis. Even vil også gi instruksjoner om komposisjon og etterbehandling av bildene. Workshopen passer for alle, enten du erfaren med kameraet eller nybegynner.

Hver kveld vil deltakerne og Even gå gjennom alle bildene som er tatt i løpet av dagen, få tilbakemeldinger og lære hvordan de redigerer bildene sine. Ta med din egen datamaskin og sørg for å ha fotoredigerinsprogrammet Lightroom installert, da det er dette programmet Even vil benytte.

Hva er inkludert:

  • Transport til og fra Leknes flyplass
  • Overnatting i egen rorbu under hele workshopen
  • Frokost, lunsj (matpakke), og 3-retters middag på restaurant Karoline under hele oppholdet
  • Profesjonell fotograf som har tett oppfølging med hver enkelt deltaker fra morgen til kveld
  • Anmeldelser og tilbakemeldinger på bildene tatt hver natt
  • Transport rundt i Lofoten for å finne de beste stedene for fotografering
  • RIB-tur med kapteinen vår, som viser deg steder få andre har vært. Kanskje møter vi spekkhoggeren eller havørna?
  • Tilgang til utendørs badstue og badestamp

 

Dato:

27. mars – 1. april 2023

Begrenset antall deltakere (maks 5 deltakere)

Pris:

49 995,- (inkludert kost og losji)

(for å bestille må du betale 15 % av prisen på forhånd)

FOTOWORKSHOP I LOFOTEN

 

Hva skal man ha på seg og ta med?
Siden vi kommer til å bruke mye tid ute må du ta med passende vinterklær. Tre lag gjør vanligvis susen, men to lag kan også gå, avhengig av temperaturen. Gjennomsnittstemperaturen vil ligge mellom 0 og 2 grader Celsius i mars og april. Husk å ta med hansker, lue og varme sko. Det kan også være lurt å ta med deg hodelykt og brodder.

Du må ta med eget kamerautstyr. Når det gjelder objektiver, anbefaler vi å ta med et raskt ultravidvinkelobjektiv for landskap og nordlys og et teleobjektiv. Du bør også ta med stativ.

Om fotografen

Even Tryggstrand er en 39 år gammel landskaps-/reisefotograf med base i Tromsø i Norge. Han har stor lidenskap for det arktiske miljøet og er mest kjent for sine nordlysfotografier. Evens fotografier kan sees på Instagram-profilen hans @eventyr, sen profil som har blitt en av de mest populære personlige profilene i Skandinavia om reise-/landskapsfotografering.

Even Tryggstrand