Yogaweekend i Lofoten

Yoga i Nusfjord Lofoten

Gode opplevelser som sitter i kropp og sinn lenge. Unn deg selv en uforglemmelig våropplevelse med høye fjell og lave skuldre i Lofoten nå!

Nordlyssafari i Lofoten

Drømmer du om å oppleve nordlyset – naturens mest spektakulære fenomen? Dette er sjansen din! Bli med vår dyktige fotograf på den spennende jakten på nordlyset. Å se det flyktige nordlyset danse over den klare vinterhimmelen er en magisk og unik opplevelse du aldri kommer til å glemme.

Vintersurfing i det arktiske hav

surfing i lofoten

Er du klar for en adrenalinfylt helg med rå naturopplevelser og surfing i spektakulære omgivelser nord for polarsirkelen? Bli med oss på surfekurs i det arktiske hav!

Utforsk Nusfjord

Oppdag byen Nusfjord. Prøv deg på å fiske i Lofoten med våre lokale fiskere, etterfulgt av et kurs i filetering i unike omgivelser. Ta den historiske rundturen, og utforsk området med truger. Gratis tilgang til spa og frokost (2 dager).

Fiskepakke

Utforsk havet rundt Lofoten med våre lokale fiskere og fyll dagen med fisking, filetering og godsaker laget av den nyfangede fisken. Vinteren og våren er høysesong for fiske i Nordishavet.

Aktivitetspakke

Lofoten er en lekegrind for aktiviteter, og Nusfjord er den perfekte basen for å utforske området. Bli med på utrolige opplevelser med guiden vår, eller finn ditt eget lille paradis mellom de spisse fjelltoppene.