Jul i Nusfjord

Kom i julestemning i Nusfjord!

Ta med venner, familie eller kollegaer til Nusfjord Arctic Resort i førjulstiden!

Vi gleder oss til en hyggelig førjulstid, og ønsker deg velkommen til oss på julebord, julemarked og juletrejakt. Kanskje du finner julestemningen hos oss?

Slik ser programmet vårt ut for julen 2023:

Julebord med overnatting:

Ønsker dere en å tilbringe helgen hos oss for å komme i skikkelig julestemning?
Book overnatting lørdag til søndag for kun 2550,- pr person i dobbeltrom, inkludert frokost, badestamp og badstue, samt julebuffet.
Ønsker du å ankomme fredag er prisen kun 990,- pr person i dobbeltrom (gjelder om du allerede har booket lørdag-søndag).
Ønsker du kun julebuffet på lørdag? Pris 900,-. 

Julealacarte – Restaurant Karoline:

Hva skjer i Nusfjord i førjulstiden? Fra 24.11 kjører vi julealacarte fra mandag til fredag, julebord på lørdagene med underholdning, og pinnekjøtt og ribbebuffet på søndagene.
Den 10.12 er det den årlige Juletrejakta og vi har familiejulebord fra 13:00-16:00. Velkommen til en fin førjulstid i Nusfjord.

Juletrejakta 10/12:

Ta med familien og lag hyggelig førjulstradisjon! Vi ønsker deg velkommen til Nusfjord søndag 10/12 for å hogge deres eget juletre. Denne søndagen blir det også markedsboder, julebuffet og besøk av julenissen. Landhandelen, galleriet og Oriana Kro holder åpent. Eller hva med å legge familiejulebordet på Restaurant Karoline? Kan bookes fra 13:00-16:00 søndag 10/12.

 

Booking av juleaktivitet

Spørsmål om dette eventet?

Send e-post til post@nusfjord.no