Få julestemningen i Lofoten
christmas spirit in Lofoten

Har du lyst til å oppleve julen i Lofoten? Julen er en tradisjonsrik tid. Da pynter vi vårt sjarmerende fiskevær for å komme i julestemning og byr på tradisjonell julemat, julemarked og juletrejakt. Julen i Lofoten bør oppleves!

Det er mye å finne på i førjulstiden. Ta julebordet hos restaurant Karoline med tradisjonell julemat, opplev vårt julemarked eller bli med på juletrejakt hvor også julenissen kommer på besøk. Dette er også en fin tid for vinterfiske, topptur eller å oppleve det spektakulære nordlyset. Eller hva med å nyte utsikten mot havet og snøkledde fjell fra en vedfyrt badestamp?

Tradisjonell julemat på restaurant Karoline

Hos restaurant Karoline kan du ta med familien, venner eller kollegaer for et tradisjonsrikt julebord. Fra 24. november serveres alle juleklassikerne med jule ala carte fra mandag til fredag, julebord på lørdagene med underholdning, og pinnekjøtt og ribbebuffet på søndagene.

Julemarked

I flere år har vi i tradisjonen tro arrangert et gammeldags julemarked i Nusfjord, hvor både store og små kan oppleve den magiske julestemningen. Hva er vel hyggeligere enn å gå på julemarked? Ta turen søndag 10. desember for å gå i markedsbodene fra lokale utstillere.

Juletrejakt og besøk av julenissen

Har du lyst å hogge ditt eget juletre? Søndag 12. desember arrangeres juletrejakten som er en morsom aktivitet for hele familien. Denne dagen får vi også besøk av julenissen. Kombiner med et familiejulebord på restaurant Karoline, som kan bookes fra kl. 13 til 16. Landhandelen, galleriet og Oriana Kro holder også åpent.

Overnatting i julen

Tilbring helgen hos oss for å komme i skikkelig julestemning. Book overnatting fra lørdag til søndag for kun 2550,- per person i dobbeltrom. Det inkluderer frokost på restaurant Karoline, badestamp og badstue, samt julebuffet på restaurant Karoline. Ønsker du å ankomme fredag er prisen kun 990,- per person i dobbeltrom. Gjelder om du allerede har booket lørdag til søndag.

Spa og andre aktiviteter

Om du besøker Lofoten i julen er det også mye mer å oppleve! Det er sesong for skreifiske og du kan bli med på fisketur hvor du får mulighet til å fange en av disse sterke kjempene. Eller hva med et besøk i vårt utendørs spa? Her kan du synke ned i det pleiende kildevannet i en vedfyrt badestamp og nyte den fantastiske havutsikten. Kanskje ser du til og med nordlyset dansende over deg.