Trugetur i Nusfjord

Aktiviteter – norsk

Utforsk skjønnheten til Nusfjord og dens omkringliggende områder med vår trugetur. Vår guidede trugetur gir en enkel og hyggelig måte å koble seg til vinterlandskapet på, og lar deg fordype deg i den rolige atmosfæren i naturen. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, da truger er brukervennlige og tilgjengelige for alle.

Begi deg ut på en 2,5 timers tur ledet av vår kunnskapsrike lokale guide, som er lidenskapelig opptatt av å dele fascinerende historier om regionen. Vårt fokus er å gi deg en ubesværet og hyggelig opplevelse mens du vandrer gjennom de fantastiske landskapene. Oppdag de beste utsiktspunktene og ta fantastiske bilder – ikke glem å ta med kameraet ditt!

Vi møtes utenfor resepsjonen, der guiden vår vil ønske deg velkommen. Vi vil sørge for at du har riktige truger og staver før vi starter på turen

Du vil bli forbløffet over hvor raskt du finner fullstendig stillhet og omfavnet av uberørt villmark. Godt trent er ikke en forutsetning – våre turer er designet for alle med interesse for dyreliv, natur og ønske om å lære mer om det fortryllende Nusfjord-området.

Praktisk Informasjon

Klær:
Kle deg varmt i flere lag, vindtett og regntett og robuste vinterstøvler for å sikre en behagelig og hyggelig opplevelse.

Ved ugunstige værforhold kan turen bli planlagt på nytt eller avlyst av hensyn til din sikkerhet. Vi prioriterer alltid din opplevelse og vil diskutere alternative alternativer med gjestene våre. Bli med oss på dette trugetur-eventyret og skap varige minner fra Nusfjord

Aktiviteter – norsk

Spørsmål om denne aktiviteten?

Send oss en e-post til post@nusfjord.no

Se andre aktiviteter