Spa og velvære
Skjem bort deg selv med en naturlig og pleiende blanding av lokale tradisjoner og moderne luksus. Hvil deg og lad batteriene med noen avslappende timer i Nusfjords tradisjonelle vedfyrte badestamp og badstue.
Spa og velvære

KOBLE AV PÅ EN TRADISJONELL NORSK MÅTE 

Friluftsspaet vårt ligger på sørsiden av den vakre havnen i Nusfjord, med spektakulær utsikt over de omkringliggende fjellene og havet. Len deg tilbake i det pleiende brevannet og la deg imponere av midnattssolen om sommeren og nordlyset om vinteren.

Velværeområdet er designet av studenter ved Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo og reflekterer følelsen av fjellenes myke kurver langs den norske kysten.

Du får to timers tilgang, delt med andre hotellgjester, til badestampen, badstuen, dusj og garderobe.

Hvis du ønsker tilgang til badestampen og badstuene for lengre tidsperioder, eller eksklusiv tilgang, kan du forespørre dette separat (må bookes minimum 24 timer i forveien). Det er plass til maksimalt 20 personer i de to badestampene.

VIKTIG INFORMASJON

Sesong: Januar–desember
Aldersgruppe: Barn under 16 år kun i følge med en voksen

Du må ha med eget badetøy. Det er ikke mulig å kjøpe eller leie badetøy i Nusfjord. Du kan leie håndkle i resepsjonen til Nusfjord Arctic Resort. Det er ikke lov å bruke fottøy i badstuen eller stampen.

Per person (2 timer): NOK 500 (gratis for gjester på resorten).