Kajakk (med guide)
Utforsk den vakre Lofoten-kysten fra ulike vinkler og bli med oss en hel dag fylt med fantastisk utsikt og spennende opplevelser på vannet. Cruise rundt Nusfjord eller padle gjennom det asurblå vannet ved Flakstad strand. Sammen med en erfaren guide lærer du om lokal natur, ser lokale dyr i sitt naturlige habitat mens du lar blikket vandre langs Lofotens imponerende fjelltopper.
Kajakk (med guide)

OPPLEVELSEN

Avhengig av hvor du velger å dra på eventyr i kajakk, møter du vår lokale opplevelsespartner på bryggen i Nusfjord eller Flakstad strand. Du får en flytevest, kajakk og padleåre, og du får instruksjoner. Sørg for å ha på klær som tåler å bli våte. Det er ikke umulig at du får litt vannsprut på deg, også avhengig av været.

Den tre timers guidede turen tar deg med langs Lofotens vakre og imponerende kystlinje hvor du kan se en rekke ville dyr: krabber, seler, havørner, lundefugler, hegrer, mink, kaniner, skarver, kråkeboller, unike Nusfjord-måker, fargerik tang og til og med hval og niser hvis du er heldig.

Du trenger ingen kajakklisens på denne turen, men hvis du har et våttkort og vil leie en kajakk og padle uten guide, kan det arrangeres.

VIKTIG INFORMASJON

Sesong: April–oktober
Avgang: Daglig
Vanskelighetsgrad: Enkel
Aldersgruppe: Alle aldre (barn under 14 år kun i følge med en voksen)


Inkludert:
Erfaren guide, instruksjoner, sikkerhetsdemonstrasjon
Kajakk, padleåre, sprutbeskyttelse
Flytevester


Dette må du ha med:
Håndkle
Badetøy


Pris:
2-timers tur med guide: NOK 850,-