Fotografi Lofoten
Lofoten byr på noen av de villeste og vakreste områdene i verden hvor det er gode muligheter for å ta ditt neste favorittbilde. Alle kriker og kroker av øyene legger til rette for unike fotomuligheter. Likevel tilbyr vi vår ekspertise og guider deg gjennom den arktiske jungelen av muligheter med hovedfokus på to forskjellige typer fotografi: Nordlyset og en «beste av det beste» fototur.
Fotografi Lofoten

NORDLYS FOTOWORKSHOP

Aurora borealis er en av de mest fortryllende naturlige fenomenene du kan være vitne til. Når ladede partikler fra solen treffer atmosfæren, lyser himmelen opp i grønt, rosa og alle farger imellom. La vår profesjonelle nordlysfotograf guide deg til de beste områdene i Lofoten for å se det, og lære deg hvordan du fanger det dansende lyset i nattens mørke.

Du lærer hva slags utstyr du trenger, kamerainnstillinger og omgivelser du bør se etter, i tillegg til enkel etterbehandling av nordlysbilder. Vi starter kvelden i det koselige klasserommet i Nusfjord hvor vi lærer deg det grunnleggende og svarer på spørsmål du måtte ha når det gjelder det ventende lysshowet. Etter en time drar vi ut i det området hvor det er best sjanser for å se nordlyset den natten.

Når vi er på stedet, vil fotografen vår hjelpe deg med alle stegene i fotografiprosessen og sørge for at du får tatt dine egne bilder av nordlyset.

Dette må du ha med:
Kamera (gjerne med ekstra batterier)
Stativ
Varme klær

Merk: Vi gir deg så god informasjon vi kan om sannsynligheten for å se nordlys før du bestiller. Ferdighetene du lærer i denne workshopen kan også brukes på andre typer nattfotografi, og vi lover at du får en unik opplevelse enten du får se det grønne lyset eller «bare» en klar stjernehimmel.

LOFOTEN FOTOTUR

Det kan være utfordrende å navigere rundt på Lofotøyene, og det er vanskelig å få med seg alt på kort tid. Vår egne profesjonelle fotograf guider deg gjennom de beste stedene, fra snødekte fjell og ikoniske hytter til hvite sandstrender. Du kan regne med at kjøreturen tar deg til mange av bildene du har dobbelttrykket på i sosiale medier før du reiste til Lofoten, og fotografen vår vil både guide deg til unike vinkler og gi deg andre tips til et minneverdig bilde.


Kjøreturen tar 5 timer, men det kan variere litt avhengig av trafikk, vær og andre varierende forhold.


Dette må du ha med:
Kamera (gjerne med ekstra batterier)
Penger til lunsj på en kafé